saaren kansanpuisto 16.4.2017

Saaren kansanpuisto on kaikille tuttu kansallismaisema ja siellä järjestetään huhtikuun puolivälissä eli sunnuntaina 16.4.  klo 12.00 polkujuoksutapahtuma. Tapahtumalla on myös FB-sivusto, josta voi käydä tykkäämässä. Facebookissa on myös runsaasti kommentteja, kuvia ja videoita.

Jos sijainnista on pienintäkään epäilystä, niin osoite "Portaantie 476, Tammela" tuo perille. Koordinaatit N60 46,591, E23 50,670. Sijainti kartalla.

Tapahtuman taustavoimina ovat Salomon ja Intersport. Salomonilta on esittelyssä maastoon sopivia kenkiä, joita voi ottaa testikäyttöön lenkille!

Salomonin tuotteita on jälleen palkintoina parhaille ja niitä jaetaan myös onnekkaille arvontapalkintojen voittajille.

Jos suorituksen jälkeen mielii vielä uimaan saunaan ja poreisiin niin osallistujat pääsevät viihdeuimala Vesihelmeen 5€:lla (Normaalihinta 8€). Etukupongin saa juoksun jälkeen.

Kisatoimistossa on tarjolla kahvilapalvelut.

Käytännön järjestelyistä vastaa Nocando Marathon club

MAASTOJUOKSU

Salomon haastaa liikkujat uusille reiteille: hiekkateille, poluille, pellonreunoille tai vaikka pitkospuille. Haasta perinteinen ja tuttu lenkkireittisi ja poikkea esimerkiksi metsäpolulle tai kiipeä vaikka kalliolle

Maastossa liikkuminen on kokonaisvaltaista treeniä sekä asvalttiin verrattuna hellempää jaloille ja nivelille. Luonnossa mieli virkistyy ja maisema vaihtuu nopeasti. Maastossa liikkuminen on myös tehokasta treeniä!


 

Kansallismaisema

Reitti kulkee hämäläisessä luonnossa polkuja pitkin. Järviä ja lampia on mahtuu reitin varrelle seitsemän(!) kappaletta. Matkan pituus on reilut 8 kilometriä, joten se sopii kevään kuntokauden aloitukseen. Loppumatka noustaan Ilvesreittiä pitkin Kaukolan näkötornille. Tällä paikalla Albert Edelfelt maalasi tunnetut taulut Saaren salmista. Paikalla on Edelfeltin muistokivi.