Yhteistyö-
kumppanit

Tammelan kunta


Intersport Forssa

 

Ohjeita

Ehkäpä paras ohje on, että kannattaa saapua ajoissa paikalle. Ilmoittautumiseen ja varusteiden vaihtoon kuluu oma aikansa ja ehkä hieman kannattaa lämmitelläkin ennen lähtöä.

Kaukjärven Kierroksen ennakkoilmoittautuneiden lista on kisakeskuksessa näkyvillä ja ennakkoilmoittautuneille on oma toimitsija kisatoimistossa. Varmista, että saat oikean kisanumeron. Mikäli nimeäsi ei näy näiden sivujen ilmoittautuneissa, ota maksukuitti mukaan.

Ilmoittautuminen onnistuu myös paikan päällä: Täytä ilmoittautumislipuke (toimii myös arvontalipukkeena) ja merkitse siihen kysytyt tiedot (nimi, seura, sarja ja matka). Maksun jälkeen saat kilpailunumeron.

JK-alennuksen saat Juoksijakorttia näyttämällä. Jos haluat kuitin osallistumismaksusta, ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Kaukjärven kiertäjille lähtöpaikka on urheilukentän takasuoralla.

Maaliintulijat juoksevat kentälle tullessaan kenttää myötäpäivään.

Maaliintulijoille jaetaan osallistumismitalit ja naisille lisäksi ruusu. Mehutarjoilu on heti maalissa tai kisakeskuksen ravintolassa (säästä riippuen).

Kilpailunumeroa vastaan voi käydä katsomassa onko arvontapalkintoja osunut kohdalle. Arvontapalkinnot ovat kisakeskuksen ravintolassa.

Sarjojen kolme parasta palkitaan ja palkintojenjako pyritään jarjestämään mahdollisimman nopeasti.

Osallistujien käytössä on pukuhuoneet ja suihkut, joten kisavarusteissa ei tarvitse kotiin lähteä.